'Skulle regeringen mod forventning alligevel ikke være indstillet på reelle fremskridt på den her dagsorden, så må vi tilbage til et flertal uden om regeringen', siger Karsten Hønge.
"Skulle regeringen mod forventning alligevel ikke være indstillet på reelle fremskridt på den her dagsorden, så må vi tilbage til et flertal uden om regeringen", siger Karsten Hønge.

SF trækker støtten til blå bloks forslag om Muhammed-krise-forløb på Emu

Efter at regeringen har lovet forhandlinger om tiltag mod selvcensur blandt lærerene, trækker SF sin støtte til det borgerlige forslag om obligatorisk undervisning i Muhammedkrisen. Leverer regeringen ikke, er partiet parat til at gå tilbage til blå blok.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En uge efter, at SF bragte regeringen i mindretal ved at stemme for blå bloks forslag om at få udarbejdet undervisningsforløb om Muhammed-krisen på ministeriets skoleportal Emu, varsler justitsminister Nick Hækkerup forhandlinger i det nye år.

Emnet fortjener "en grundigere og bredere behandling end den beslutningsforslaget indeholder", lyder det i en pressemeddelelse.

"SF er nu sprunget fra, fordi Nick Hækkerup har lovet at man vil indkalde til forhandlinger om ytringsfrihed. Men hvad er det løfte værd? De forhandlinger lovede Mette Frederiksen under en partilederdebat tilbage i maj måned, men INTET er sket siden", skriver hun på Facebook og tilføjer:

Powered by Labrador CMS