Janne Riise Hansen, Københavns Lærerforening, kreds 011

Når lærerne får indflydelse, får vi den bedste folkeskole

Publiceret

1.-SUPPLEANT:

Inge Margrethe Thomsen

1422 København K

Kreds 011

2.-SUPPLEANT:

Jeppe Dehli

2880 Bagsværd

Kreds 019

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har igennem mit lærerliv og fagpolitiske arbejde haft det som et klart mål at kæmpe for den bedste folkeskole, hvor lærerne kan gå glade på arbejde og føle, at de lykkes med opgaven. Dette fokus vil jeg gerne bringe ind i DLF's hovedstyrelse.

Jeg er målrettet, stædig og resultatorienteret - egenskaber, som vil være til gavn for det enkelte medlem, hvis jeg bliver valgt ind i hovedstyrelsen.

Inklusions- og specialundervisningsområdet skal prioriteres til gavn for hele skoleområdet. Siden inklusionsdagsordenen slog igennem, er disse områder desværre blevet en platform for besparelser. Det har store konsekvenser for lærernes arbejdsvilkår med blandt andet stigning i vold og trusler til følge. Jeg vil arbejde for, at de nødvendige resurser bliver afsat til blandt andet flere lærere, mere uddannelse og selvfølgelig en kortere skoledag.

Arbejdstidsaftalen skal have værdi for alle lærere. Jeg ser gode muligheder i samarbejdssporet. A20 skal blive et redskab til at få lærernes professionalisme endnu mere i spil, når der træffes beslutninger om skolens prioriteringer og lærernes arbejdsvilkår både centralt og lokalt. Det kræver blandt andet uddannelse af tillidsrepræsentanterne og et systematisk og målrettet samarbejde på alle niveauer. Jeg vil kæmpe for, at vi i kommende overenskomster kommer tættere på flere centrale løsninger som for eksempel bedre forhold for nyuddannede og en bedre seniorordning.

Jeg vil i DLF bidrage til at styrke samarbejdet med alle vores politiske interessenter. Vi har mange af de samme bekymringer og tanker. Derfor er det vigtigt, at vi får det politiske samarbejde til at fungere endnu bedre - sammen står vi stærkere.

Powered by Labrador CMS