Formand for arbejdsmiljø - og organisationsudvalget i DLF Thomas Andreasen fremlagde forslaget til vedtægsændringer på DLF's kongres torsdag.

Flere undervisere på sosu-skoler kan blive DLF-medlem

Danmarks Lærerforening har fået forhandlingsret for ergo- og fysioterapeuter samt jordemødre, der underviser på sosu-skolerne. Nu har DLF's kongres ændret vedtægter, så de pågældende også får ret til medlemskab. Nu kan enhver, som der står, "som er læreruddannet, professionsbachelorer i fysioterapi, ergoterapi eller jordemoderkundskab eller har en tilsvarende uddannelse fra et andet land og som ansættes, søger ansættelse eller har været ansat på en SOSU-skole eller SOSU-uddannelse under Danmark Lærerforenings overenskomstområde" være medlem.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

 

Skal dine kollegaer på sosu-skolerne gå på arbejde, mens du strejker på grund af OK21? Uro om forhandlingsret på sosu-skolerne

 

dlf.org: Ændring af vedtægternes bestemmelser om ret til medlemskab (docx).