'Hvordan vurderer kredsen – som det lige nu tegner sig i de aktuelle budgetforhandlinger i kommunen - udsigten for kommunens folkeskolebudget for 2019?' Det spørgsmål har Danmarks Lærerforening stillet til de lokale lærerkredse i perioden fra den 6. til den 14. september. Svarene dækker 92 ud af landets 98 kommuner.
"Hvordan vurderer kredsen – som det lige nu tegner sig i de aktuelle budgetforhandlinger i kommunen - udsigten for kommunens folkeskolebudget for 2019?" Det spørgsmål har Danmarks Lærerforening stillet til de lokale lærerkredse i perioden fra den 6. til den 14. september. Svarene dækker 92 ud af landets 98 kommuner.

Før budget 2019: Udsigt til skolebesparelser i 41 procent af kommunerne

En rundspørge til Danmarks Lærerforenings lokale kredse giver et fingerpeg om, hvad de kommunale budgetter vil betyde for folkeskolernes økonomi. I 41 pct. af kommunerne er der udsigt til, hvad kredsene oplever som væsentlige forringelser - i 8 pct. er der udsigt til væsentlige forbedringer.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Danmarks Lærerforening har spurgt de lokale kredse i perioden fra den 6. til den 14. september og fået svar, der dækker 92 af landets 98 kommuner. Men rundspørgen er gennemført i en periode, hvor budgetforhandlingerne er i fuld gang, og kredsenes svar er derfor udtryk for deres forventninger til budgettet på det tidspunkt, hvor de har svaret.

Powered by Labrador CMS