Det blev ikke til et centralt løft af tiden til klasselæreropgaven i Norge. I stedet lyder Utdanningsforbunds-formand Steffen Handals opfordring til lokalpolitikerne:
Det blev ikke til et centralt løft af tiden til klasselæreropgaven i Norge. I stedet lyder Utdanningsforbunds-formand Steffen Handals opfordring til lokalpolitikerne: "Hvis I mener løfterne om tidlig indsats alvorligt, bør I kortlægge situationen lokalt – og give kontaktlærerne tilstrækkelig tid til at følge op på elevene på en forsvarlig måde".

Arbejdstidsaftale endnu engang forlænget i Norge

Efter en strejke i sommeren 2014 fik de norske kommunalt ansatte lærere en arbejdstidsaftale, som siden er blevet forlænget nogle gange. Det blev endnu en gang resultatet i aftes, da såvel de norske kommuners forening KS som lærernes forening Utdanningsforbundet opgav at komme igennem med deres respektive ønsker til ændringer. Lærerne havde krævet færre undervisningstimer til særligt kontaktlærerne, som har ansvaret for elevernes og klassens trivsel, skriver utdanningsforbundet.no

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Utdanningsforbundet.no: Arbeidstidsavtalen for skoleverket forlenget

Powered by Labrador CMS