Det er Anders' kage, men frederiksberglærernes formand mener, at hun kender sin gavmilde formand godt nok til at vide, at han sikkert deler den med Michael Ziegler.

Bondo og Ziegler får kagemand i Forligsen i dag

Lærernes formand Anders Bondo og KL's chefforhandler Michael Ziegler skal nu i gang med endnu en runde i Forligsinstitutionen i indre København. Ved indgangen fik Anders Bondo overrakt en stor kagemand, som han kan vælge at dele med Michael Ziegler for at forsøde forhandlingerne.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det kan blive lange forhandlinger.

"Vi har lovet Mette Christensen, at vi har reserveret hele weekenden. Der var en, der skulle noget lørdag aften, så det er den eneste pause, vi er sikre på. Vi må håbe, at vi når i mål. Denne her konflikt er tåbelig. Vi har serveret et konstruktivt indspark, og jeg kan ikke forstå, hvis vi ikke kan nå et resultat", siger Anders Bondo.

Han understreger, at det er KL, der har opsagt aftalen og vil have en anden.

"Det er ikke noget, der tager to timer det her, det kan jeg godt love. Men når det er lykkedes, så skal vi se på alt det andet i en overenskomst", siger Anders Bondo.

Han fortæller, at hvis de kommer i gang med forhandlingerne om arbejdstid, vil han blandt andet begynde at tale om inklusionsprojekter.

Gavmilde lærere 

Der var mødt en del mennesker op foran forligsen i dag. Frederiksberg Kommunelærerforening havde medbragt en stor kagemand med teksten "Tillykke Anders".

"Det her gør vi for at vise vores støtte til vores chefforhandler Anders Bondo Christensen, som gør et stort stykke arbejde. Vi kommer med en kagemand, fordi Anders har fødselsdag i morgen, men også for at forsøge at bringe noget sødt ind i forhandlingerne", siger formand for frederiksberglærerne Ane Søegaard.

"Må Michael Ziegler også få et stykke kage?", spurgte en journalist.

"Det er Anders' kage, men Anders har vist sig meget gavmild under hele forhandlingsforløbet, så mon ikke også han gøre det nu", sagde Ane Søegaard.