Lærernes A-kasse
0   319

Poesi-propagandist vil inspirere i a-kassen

I oktober og november inviterer Lærernes a-kasse påny til en række foredrag, hvor lærere kan få alternativ inspiration til den daglige undervisning. Litteraturanmelder og poesi-propagandist Lars Bukdahl er en af de fire foredragsholderne, der vil udvide lærernes horisont.

Fire vidt forskellige foredragsholdere står klar til at møde lærere og lærerstuderende en aften i a-kassen: En præsident, en samfundskritiker, en poesi-propagandist og en ledelsesekspert. Foredragsholderne, som til dagligt arbejder uden for skoleregi, vil her åbne deres verden for lærerne, som kan få ny og alternativ inspiration med hjem i rygsækken.

De fire personer, som vil inspirerer lærerne, er Susanne Larsen, præsident i Dansk Røde Kors, Rasmus Willig, sociolog fra Roskilde Universitet, Lars Bukdahl, litteraturanmelder på Weekendavisen og Jacqueline Albers Thomasen, cand.pæd. i psykologi med speciale i læring og trivsel i arbejdslivet.

Artiklen fortsætter under banneret

Inspirationsforedragene bliver afholdt i Aarhus, Hjørring, Odense, Esbjerg og København og foregår fra kl. 16 til 19. Det er gratis at deltage, men det kræver en tilmelding - se link til højre.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ