Børnehaveklasse
0   284

Ingen børnehaveklasse-uddannelse - i denne omgang

Der var ikke ansøgere nok til at oprette en børnehaveklasselederuddannelse i år. Uddannelsen er udviklet af UC Nordjylland, men interessen er spredt over hele landet, så nu satser UCN i stedet på "blended learning", dvs. delvis fjernstudier.

"Der har været en utrolig dejlig interesse. Men vi er opmærksomme på den udfordring, at det er i Nordjylland, og interessen er spredt over hele landet", siger uddannelseskonsulent i UC Nordjylland Kari Jakobsen.

Hun er overbevist om, at interessen er så stor, fordi det faktisk er muligt at tage en hel uddannelse ved at sætte en række diplommoduler sammen, så den ide er ikke lagt på hylden. I stedet satser UCN på et andet undervisningsformat og vil så udbyde uddannelsen igen i foråret 2013 som "blended learning", dvs. en kombination af internatkurser i Nordjylland og e-learning hjemmefra. 

Børnehaveklasselederuddannelsen er udviklet i samarbejde med Børnehaveklasseforeningen som en diplomuddannelse først og fremmest målrettet pædagoger, der allerede allerede er børnehaveklasseledere eller godt kunne tænke sig at komme til at arbejde i en børnehaveklasse.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
705 andre er allerede tilmeldt