Skolepsykolog/PPR
0   0

Coronavirus har forsinket de faglige anbefalinger om lettere behandling i PPR

I januar stillede sundhedsministeren i udsigt, at de faglige anbefalinger om implementering af lettere behandling i PPR til børn og unge med psykisk mistrivsel eller psykiske lidelser ville være klar i foråret. Men materialet er blevet forsinket af covid-19, skriver undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) i et svar til Venstres Ellen Trane Nørby. Regeringen forventer at kunne offentliggøre materielet inden sommerferien, så kommuner kan søge om tilskud til implementering af lettere behandlingsindsatser i de næste to år.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PPR-netværket er for ansatte og andre med interesse for Pædagogisk Psykologisk Rådgivningsområdet. I samarbejde med Samrådet af Specialpædagogiske Foreninger i DLF. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
696 andre er allerede tilmeldt

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.591 andre er allerede tilmeldt