Bacheloropgaven
0   108

Her er alt, du skal vide om at skrive bachelor - i alle fag

Folkeskolen.dk/lærerstuderende har samlet de bedste råd og eksemplariske bachelorprojekter til dig, der er eller skal i gang med dit bachelorprojekt i læreruddannelsen.

Lige nu sidder lærerstuderende over hele landet med flossede nerver, fordi de er i tvivl om, hvordan sådan et bachelorprojekt skal skrues sammen.

Folkeskolen.dk/lærerstuderende iler til undsætning med en guide til de kloge ord, erfarne bachelorer og undervisere gennem tiden har skrevet om netop dette og en række genveje til eksemplariske - mange endda prisvindende - bachelorprojekter til fri inspiration: 

Vi har også anmeldt litteratur om at skrive bachelor-projekter. Læs anmeldelsen inden du bruger de sidste su-kroner på bogen:

Læs eksemplariske projekter  

Artiklen fortsætter under banneret

Men når det kommer til læring og inspiration, er der intet, som slår det gode eksempel. Så her kan du finde alle de bachelor-projekter, der gennem et lille årti har været indstillet til en af lærerprofession.dk's priser. Der er et link til den fulde bacheloropgave i bunden af hver artikel.

Se de opgaver, der har været indstillet til en pris inden for fagene 

Og husk - det er nede i bunden af den enkelte artikel, at du finder linket til den fulde bacheloropgave.

God læse- og skrivelyst og held og lykke med din bacheloropgave. Måske er det dig, der bliver indstillet til en lærerprofession.dk-pris i år.

 Opdateret 17/2-21 med tilføjelse af ny anmeldelse


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
477 andre er allerede tilmeldt

De bedste professionsbachelorprojekter og pædagogiske diplomprojekter

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.429 andre er allerede tilmeldt