Christine Antorini deltager sammen med de to formænd for projektets dialoggruppe, Lars Goldschmidt, DI, og Dorte Lange, næstformand i Danmarks Lærerforening, i de otte stormøder om Ny Nordisk Skole.

Over 1400 har tilmeldt sig ministeriets Ny Nordisk skole-møder

På torsdag afholder Ministeriet for Børn og Undervisning de første af i alt otte stormøder om Ny Nordisk Skole. Over 1400 lærere, skoleledere, embedsmænd og politikere har allerede meldt sig til et af de otte møder, og i øjeblikket modtager ministeriet godt 100 tilmeldinger om dagen.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En række af de i alt otte stormøder om Ny Nordisk skole er allerede ved at være fyldt godt op. Det gælder for eksempel det første møde på CPH West i Ishøj, som finder sted torsdag d. 6/9 kl 15-17 (se link til højre for at tilmelde dig).

Bondo: Ny Nordisk Skole kan skabe konsensus om folkeskolen

Her er omkring 250 af 300 pladser allerede booket, oplyser Ministeriet for Børn og Undervisning.

Der er stadig ledige pladser til samtlige møder, men med godt 100 tilmeldinger om dagen i øjeblikket, kan den situation hurtigt ændre sig, lyder vurderingen.

Ny Nordisk Skole: Lærerne skal frisættes

Børne- og undervisningsminister Christine Antorini deltager på stormøderne, der alle foregår fra 6/9-2/10. Hun vil fortælle om visionerne for Ny Nordisk Skole, mens de to formænd for projektets dialoggruppe, Lars Goldschmidt, DI, og Dorte Lange, næstformand i Danmarks Lærerforening, giver inspiration til, hvordan den lokale forankring kan gribes an.

Læs mere

Tilmeld dig et af ministeriets stormøder om NyNordisk Skole her.