Tak, fordi I står frem

Flere end 150 personer har siden november fortalt deres historie om en hverdag, hvor børn og voksne kommer i klemme i den inkluderende folkeskole. Redaktionen på Folkeskolen vil gerne sige tak for hver og en.

Publiceret

Svært emne at tale højt om

Folkeskolen benytter almindeligvis ikke anonyme kilder.I denne artikelserie har redaktionen imidlertid i flere tilfældevalgt at give kilder mulighed til at optræde i en anonym form, dakilderne ellers ikke har ønsket at stå frem, og fordi der kan værepersonfølsomme oplysninger om elever, der skal beskyttes.Beslutningen bygger på en redaktionel vurdering af, atberetningerne i høj grad har offentlighedens interesse.

Følg med på #inklusion

Folkeskolen har samlet alle seriens artikler og indlægfra læsere på emnesiden #inklusion. Du finder siden ved at indtaste#inklusion i søgefeltet på folkeskolen.dk. Her kan du også vælge atfå de nyeste artikler og indlæg sendt på mail direkte til dinindbakke.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Stå frem og fortæl din historie!

Mere eller mindre sådan lød Folkeskolens opfordring i starten af november til alle i og omkring folkeskolen. Undersøgelser havde over en længere periode påvist en alvorlig udvikling ­- lærere og pædagoger rammes i stigende grad af vold og trusler, når de går på arbejde.

Det fik redaktionen til at spørge lærerne til årsagerne til den ulykkelige udvikling. Svaret fra ni ud af ti lærere var, at inklusionen har gjort det farligere at gå på arbejde. Derfor mente vi på Folkeskolen, at der i dén grad var brug for at få sat ord og ansigter på de mange skæbner, som gemmer sig bag de alt for høje tal.

Powered by Labrador CMS