Natasja Crone og Morten Resen er værter i 'Test dit valg'
Natasja Crone og Morten Resen er værter i 'Test dit valg'

25 læreres holdninger testes i valg-tv i aften

Mange vælgere er stadig i tvivl om, hvor krydset skal sættes til folketingsvalget på torsdag, men måske er der hjælp at hente, når valgprogrammet 'Test dit valg' løber over skærmen i aften. 25 folkeskolelærere er i studiet som en del af et 200 personers stort mini-Danmark, der lader sig teste i forhold til nogle af valgets emner for at finde ud af, hvilket parti der bedst matcher deres egne holdninger.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Valgdagen nærmer sig, og i den anledning skal et mini-Danmark af almindelige vælgere i aften klokken 20 på TV2 teste deres politiske holdninger. Danmarks befolkning kommer til at bestå af otte forskellige grupper à 25 personer: førstegangsvælgere, pensionister, husejere, social- og sundhedsassistenter, håndværkere, dagpenge-/kontanthjælpsmodtagere, DJØF'ere/private ledere og ikke mindst folkeskolelærere.

Otte kendte, blandt andre Peter Lund Madsen og Pernille Højmark, der endnu ikke har besluttet hvor krydset på stemmesedlen skal sættes, deltager også.

Grupperne skal tage Megafons og TV 2s kandidattest og besvare 14 spørgsmål om varme politiske emner som offentlig forsørgelse, udlændinge, nationale test og andet. Efterfølgende bliver vælgerne konfronteret med, hvilket parti de, måske til deres egen overraskelse, er mest enig med, når de stemmer efter deres holdninger.

Powered by Labrador CMS