Fra Folkemødet 2014

Folkemødet: Følg med på folkeskolen.dk

Den fire dage lange politik-festival, Folkemødet på Bornholm, er skudt i gang – og folkeskolen.dk er igen med for at følge den skolepolitiske agenda på solskinsøen.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Skolepolitik, status på reformen efter første år, inklusionsdilemma, lærerhyldning, Bjarne Corydon tager arven op efter Blairs 'Education, Education, Education', politikere på skolebænken. Det sker alt sammen på dette års Folkemødet i Allinge. I fire dage er den nordbornholmske by forvandlet til et politisk mekka, hvor alle med en mening valfarter til. Det er både politiske partier, organisationer, virksomheder, kommuner og private borgere, der slår dørene op for debat, og for at dække de mange arrangementer, har folkeskolen.dk taget de sociale medier i brug. Nogle af arrangementerne vil vi dække live via Twitter, og hvis ikke du allerede følger os, hedder vi "Folkeskolenlive".

På vores Instagram-konto "folkeskolendk" vil vi dele billeder og videoer fra Folkemødet, og til de ikke-Instagram-kyndige vil det hele også blive delt i et album på vores Facebook-side og her på folkeskolen.dk. Er du selv til Folkemødet? Så del dine oplevelser med os på hashtagget #folkeskolensfolkemøde.