Andreas’ frikadeller: 
Dagens menu bestemmes af eleverne. Andreas, 9.f, steger lammefrikadeller. Tilbehøret er bådkartofler og tomatsalat.

Meget mere end skolemad

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Madprojektet Loma - lokal mad - gik i gang den 21. oktober på Nymarkskolen i Svendborg. Ungeskolens 556 elever fra 7.-9. klasse laver på skift en uge om året mad til alle elever og lærere, der er tilmeldt skolens madordning. Formålet er at fremme maddannelse, sundhed, fællesskab og læring i alle fag.

Loma 1: Fællespisning og eksperimenterLoma 2: Elever kokkererer for kammerater og lærereLoma 3: Bevægelse fremmer læringLoma 4: Fra jord til bordLoma 5: Overbevis eleverne om at vise - ikke skrive