Debat

Meld din klasse til GoCook Smagekassen

Deltag i GoCooks eksperimenterende og tværfaglige forløb om danske æbler. Det er gratis at deltage og sidste frist for tilmelding er d. 5. september.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Rekordstor deltagelse

Skolekøkkenerne har været lukket ned det meste af foråret i Danmark. Måske er det forklaringen på, at vi i GoCook har rekordstor interesse for årets GoCook Smagekassen. 6800 klasser har tilmeldt sig og tilmeldingerne vælter stadig ind. Vi ved også, at mange glemmer at tilmelde sig i tide og derfor ikke kan deltage. Så husk at tilmelde dig inden d. 5. september på skolekontakten.dk

Lær om danske æblers mangfoldighed

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Lær om æblets smag, bæredygtighed og følg produktionen af æbler fra jord til bord. Tag også med på en rejse tilbage i historien og lær om, hvordan æbleskiven har udviklet sig gennem tiden og hvorfor æblet bør kaldes danskernes nationalfrugt. Og så skal der tilberedes retter med æbler. Blandt andet frittata med æbler og æbleboller.

Smagekassen - også til valgfag i madkundskab

Som noget nyt er årets tema også målrettet valgfag i madkundskab. Vi dykker blandt andet ned i æblesurdejens processer. Smagekassen er også velegnet til undervisningen i naturfag og begyndende biologi.

Hvad er GoCook Smagekassen?

Du modtager GRATIS undervisningsmaterialer og opskriftshæfter til hele klassen til 4-8 undervisningsgange fra uge 39. I uge 43, 44 ELLER 45 henter du en GRATIS smagekasse med råvarer til øvelser og 2 retter til 24 elever i den lokale Coop-butik. Du må dog regne med op til 200 kr. til ekstra råvarer til de 2 retter i smagekassen.

Du skal dog tilmelde dig på skolekontakten.dk inden d. 5. September 2020 for at være med.

Se om din skole er tilmeldt her på kortet.

Powered by Labrador CMS