Følg debatten live: Er der plads til kunst i skolen?

Kunst skaber værdi i børns skoleliv og kan understøtte deres livsduelighed, viser undersøgelser. Alligevel bliver kunsten og de æstetiske fag i skolen og på læreruddannelsen lavt prioriteret. Følg debatten live fra kl. 11.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kunsten og de æstetiske fag i skolen og på læreruddannelsen bliver notorisk underprioriteret, på trods af viden om, at netop kunst kan understøtte børns dannelse og livsduelighed.

Kulturmødet Mors 2020 er gået online i år, og fra kl. 11 kan man køre Stefan Hermann, rektor på  Københavns Professionshøjskole,  Dorte Andreas, næstformand i Skolelederforeninegn og  Tina Tarpgaard, koreograf og udvalgsleder i Huskunstnerudvalget i Statens Kunstfond, debattere, hvorfor det forholder sig sådan, og hvad skal der til for at ændre det. Clement Kjersgaard er vært.