Debat

Overblik over skoler der programmerer

Jeg får henvendelser fra elever/forældre/it-fagfolk/studerende/lærere der gerne vil vide hvilken skole de skal gå på/sende deres barn på/skrive opgave om/undervise på. Lad os bygge overblikket over skoler der har programmering på skemaet sammen! Skriv din skole på i google-dokumentet.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvilke skoler tilbyder programmering som fag? Det være sig som linjefag, valgfag, projektfag, eftermiddagsaktivitet...

Jeg får henvendelser fra elever/forældre/it-fagfolk/studerende/lærere der gerne vil vide hvilken skole de skal gå på/sende deres barn på/skrive opgave om/undervise på. Lad os bygge overblikket over skoler der har programmering på skemaet sammen!

Vi mangler helt klart et samlet nationalt overblik. Mathias Poulsen (initiativtager til CounterPlay-konferencen), Karin Høeg (Raspberry Pod) og jeg (formand og medstifter af Coding Pirates) har kickstartet et initiativ om at få samling. Skriv din skole på i google-dokumentet her (<-- link til google-dokumentet)

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Det er med andre ord et efterspurgt område fra alle kanter. Der mangler i midlertid undervisere med kompetencerne. Hvis vi skal få UC'erne til at tilbyde dette som fag på læreruddannelsen, skal vi øge fokus på området nu!

Powered by Labrador CMS