"Det er lokalt på de kommunale arbejdspladser, at hovedindsatsen gøres for, at de ansatte trives og har et sundt og sikkert miljø at arbejde i. Vi ser frem til at udmønte aftalen – både som centrale parter og på de kommunale arbejdspladser", siger Michael Ziegler, der har deltaget i trepartsdrøftelserne for KL.

Trepart: Enighed om retning for arbejdsmiljøforbedringer

Færre skal udsættes for arbejdsulykker, færre skal udsættes for farlig kemi på arbejdspladsen, færre skal udsættes for væsentlige fysiske belastninger, færre skal udsættes for væsentlige psykiske belastninger. Sådan lyder i korte træk de mål for de kommende års udvikling af arbejdsmiljøet, som regeringen og arbejdsmarkedets parter netop har aftalt. Aftalen skal nu omsættes til egentlige måltal i udvalgte brancher, da udfordringerne kan være forskellige alt afhængig af branche.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Pressemeddelelse fra Beskæftigelsesministeriet