»Dorthe giver sig tid til os«

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Sara Jacobsen og Laura Nissen fra 6.c har ingen betænkeligheder ved at have en nyuddannet lærer. De er enige om, at Dorthe Lindmann er rigtig god.

»Vi har haft en del pigeproblemer tidligere, og i modsætning til vores tidligere lærer så opdagede Dorthe det med det same og gjorde noget ved det. De tidligere lærere har bare snakket om det i to minutter, og så troede de, at det var løst. Men Dorthe giver sig virkelig tid til os«, fortæller Sara Jacobsen.

Hver torsdag efter skoletid mødes pigerne med Dorthe for at tale om stort og småt, og det har givet en helt anden stemning i klassen, er de to piger enige om. Måske fordi hun er så ung, kan de fortælle hende alting, for hun forstår, hvordan de har det. De synes også, at det er godt, at hun kan være skrap.