Kom til gratis seminar om praktisk dannelse i en onlinetid

Folkeskolen.dk’s faglige rådgiver i håndværk og design Katrine Diduch har skrevet speciale om udfordringer og muligheder i online-undervisning i de praktisk-musisk fag. Det fortæller hun om på et seminar her på folkeskolen.dk 25. august. Og du er inviteret.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvad sker der med rummet, når man pludselig underviser fra et værelse i stedet for et værksted? Hvordan kan man skabe praksisfællesskaber på tværs af skærme? Og hvad sker der, når den tavse viden i håndværk og design bliver sprogliggjort? Det er nogle af de spørgsmål folkeskolen.dk's faglige rådgiver for håndværk og design Katrine Dalin Diduch har stillet i dit speciale på kandidatuddannelsen i didaktik/materiel kultur på DPU, Aarhus Universitet.

På et onlineseminar 25. august vil hun fortælle om sine fund. Der vil også være oplæg fra lærere, som har fundet gode måder at arbejde med håndværk og design online både i skolen og på læreruddannelsen og fra en forsker. Seminaret vil tage udgangspunkt i deltagernes erfaringer, og der vil være plads til diskussion.

Man kan tilmelde sig allerede nu her

Powered by Labrador CMS