"Det, som fylder rigtig meget lige nu i Køge kommune, er inklusion. Vi er i gang med at tilpasse os den nye lovgivning, der er på specialundervisningsområdet, som stiller nogle nye krav. Her er vi ved at lave ressourceteam i forhold til hvordan, vi håndterer den nye situation", fortæller Heine Rasmussen, ny kongres-delegeret fra Lærerkredsen for Køge og Stevns.

”Overenskomstkravene er hamrende vigtige”

Det er vigtigt, at overenskomstkravene bliver diskuteret igennem og at der kommer en debat, mener Heine Rasmussen. Han er ny delegeret fra Lærerkredsen for Køge og Stevns.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvad optager jer ude på skolerne lige i øjeblikket? Det, som fylder rigtig meget lige nu i Køge kommune, er inklusion. Vi er i gang med at tilpasse os den nye lovgivning, der er på specialundervisningsområdet, som stiller nogle nye krav. Her er vi ved at lave ressourceteam i forhold til hvordan, vi håndterer den nye situation. Det er det, der fylder mest - Inklusion i forhold til den nye lovgivning.

"I øjeblikket er det Aarhus, OK13 og inklusion, der trækker tænder ud"

Hvad synes du, er det vigtigste, der er oppe på kongressen? Overenskomstkravene er hamrende vigtige, og det er vigtigt, at vi får det diskuteret igennem. Det har også været spændende, at der er nogle, som kommer med ændringsforslag, så vi får noget mere debat. Og jeg glæder mig til, at undervisningsministeren kommer og fortæller om Ny Nordisk Skole, fordi det pædagogiske er rigtig interessant.

"Jeg ser frem til at høre Antorini og hendes visioner

Hvad får du mest ud af på kongressen? Dels det at man er med der, hvor beslutningerne bliver truffet, men også at man møder en masse andre mennesker og skaber et netværk. Man lærer jo en masse at kende, som man kan sparre med i hverdagen.

"Jeg suger jo meget til mig, fordi det er første gang, jeg er her"

Læs mere

DLF-tv: Kongresvedtagelse: OK-forhandlingerne skal sikrereallønnen

Powered by Labrador CMS