Debat

Ansvarsforflygtigelse i valgkamp

Politikere mener, at lærernes arbejdstid udelukkende er et anliggende aftalt mellem KL og DLF!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Her en uge inde i valgkampen har jeg nu flere gange oplevet politikere ( røde som blå ) svare på spørgsmål fra seere, der ønsker mere forberedelsestid til lærerne, at lærernes arbejdstid udelukkende er et anliggende mellem lærerne og deres arbejdsgivere!

Underligt at politikere er ramt af kollektivt hukommelsessvigt på området Lov 409. Den er da vedtaget i Folketinget og ikke aftalt mellem KL og DLF.

Nogle af de politikere, der har været med til at forringe lærernes arbejdsvilkår, er sjovt nok vældigt optaget af at forbedre vilkårene for Ryanairs personale!!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Da kun to partier var anstændige nok til at stemme mod lov 409 ( LA og Enhedslisten ), står jeg foran den svære beslutning at sætte mit kryds ud for et af disse partier eller stemme blankt. Der må siges at være et spænd!

Powered by Labrador CMS