Pædagogik
0   19

Alexander von Oettingen får pris af sit forlag

Gyldendal Uddannelse uddeler hvert år en pris til en eller flere af forlagets forfattere, som har ydet en særlig indsats på deres fagområde. I år gik prisen til Alexander von Oettingen. Prisen blev uddelt ved en reception torsdag eftermiddag.

"Jeg er enorm beæret og stolt over at have fået formidlingsprisen. Når man kommer fra den pædagogiske forskning med særlig vægt på skole, undervisning og dannelse, er en pris i formidling det højeste man kan opnå. På et vist punkt er pædagogik formidling af det, vi tillægger betydning i samfundet og i tilværelsen. Formidling af det, der er væsentligt at forstå og lære", sagde dr. pæd., prorektor ved UC Syd, Alexander von Oettingen, da han torsdag eftermiddag modtog Gyldendals Formidlingspris for sit forfatterskab.

Senest har han udgivet debatbogen 'Pissedårlig undervisning' med forord af Knud Romer, der har fået meget opmærksomhed og skabt en del diskussion, blandt andet her på folkeskolen.dk

Artiklen fortsætter under banneret

Udover æren består Gyldendals Formidlingspris af 25.000 kroner, som von Oettingen fik overrakt af Hanne Salomonsen, direktør i Gyldendal Uddannelse.

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ