Læremidler
0   5

Gratis klassesæt om gruppe-arbejde revet væk på to døgn

Næppe havde ADHD-foreningen tilbudt skoler det gratis klassesæt 'Alle med i gruppen' til gruppearbejde i 2. og 3. klasse, før det begyndte at tikke ind med bestillinger, og i løbet af 48 timer havde foreningen stort set udsolgt. ”Det gik meget stærkt og langt over vores forventninger”, skriver ADHD-foreningen i sit nyhedsbrev. På grund af efterspørgslen sender foreningen højst to sæt per skole, men ADHD-foreningen opfordrer klasserne til at vil dele de robuste materialer med hinanden. Ellers kan materialerne downloades fra foreningens hjemmeside.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.563 andre er allerede tilmeldt

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
759 andre er allerede tilmeldt