Håndværk og design
0   1

Nyt: Nu er huskunstnerordningen også for håndværk og design

Som noget nyt giver Statens Kunstfonds huskunstnerordning nu også støtte til, at skoler kan lave forløb sammen med kunsthåndværkere og designere.

To gange om året kan skoler og institutioner for børn og unge fra 0 til 19 år søge om støtte i Statens Kunstfond huskunstnerordning til et samarbejde med en professionel, aktiv kunstner.

Det kan være kunstnere, som arbejder med billedkunst, musik, arkitektur, litteratur eller scenekunst - og som noget helt nyt nu også kunsthåndværk eller design. Alt sammen med formålet at styrke børnenes kreative kompetencer, give dem erfaring med fordybelse og lære dem om forskellige kunstneriske måder at gå i dialog med omverdenen på.

Artiklen fortsætter under banneret

Samarbejdet mellem skolen og kunstneren kan vare fra fem dage til et helt år - og den næste ansøgningsfrist er 3. oktober.

Se tre skolers erfaringer med at lave forløb med kunsthåndværkere eller designere: 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
4.032 andre er allerede tilmeldt