Folkeskolen.dk dækker igen i år Folkemødet på Bornholm.

Lærermangel til debat på Folkemødet

I morgen går startskuddet til Folkemødet på Bornholm. DLF sætter blandt andet fokus på rekrutteringsudfordringen, folkeskolen i udkants-Danmark og spørger, hvad vi skal med skolen.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er igen tid til Folkemødet på Bornholm, som løber at stablen for sjette gang. Folkeskolen.dk dækker årets Folkemøde, som starter i morgen og varer til søndag. Med på mødet er DLF, og foreningen har planlagt flere arrangementer og deltager i debatter i løbet af de fire dage.

Torsdag er Henrik Qvortrup ordstyrer til en debat om, hvilke udfordringer udkants-Danmark står med, når det kommer til at kunne tilbyde skole for alle. Flere folkeskoler lukker nemlig i udkants-Danmark, og der åbner ofte friskoler i deres sted.

Lørdag kan man komme til debat om folkeskolens rekrutteringsudfordringer i DLF's hus på Allinge Havn klokken 11.30. Der vil være besøg af undervisningsminister Ellen Trane og formand for KL's løn- og personaleudvalg Michael Ziegler, som skal debattere med DLF-formand Anders Bondo Christensen. 

Haarder på Folkemødet: Lærerne burde være gået efter lønforhøjelse

Herudover vil flere af Folketingets partier komme på besøg hos DLF for at fremlægge deres partiprogrammer. Det gør Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti, SF, Venstre, Alternativet og Radikale Venstre, mens Enhedslisten holder skolereform-quiz i sit eget telt med besøg af næstformand i DLF Dorte Lange.

Husk at følge med på de sociale medier, hvor både Folkeskolen og DLF vil være aktive. Du kan følge med på folkeskolen.dk, på Folkeskolens Facebook-side, på Twitter hedder redaktionen @folkeskolendk og skriver fra Folkemødet med hashtaggene #skolechat, #fmdk og #dkpol, og på Instagram kan du se billeder fra mødet under #folkeskolensfolkemøde.

DLF's Folkemøde kan følges under på DLF's twitter-konto @dlforg med hashtagget #fmdk. Det er også muligt at følge formand for DLF Anders Bondo Christensen @ANDERSBONDO

Alle DLF-arrangementer kan findes i linket til højre.

Lærer til lærer: Fed, federe, Folkemøde

Læs mere

Linktil programmet for DLF's arrangementer ved Folkemødet 2016

Powered by Labrador CMS