Nordiske motiver

Den første håndstukne nordiske tatovering fik Mona Bruun Pedersen, da hun var 22. I dag er hun 29 og har fået syv mere og er lærer på Skødstrup Skole i Aarhus.

Publiceret

del din tatovering

Vil du også vise kollegerne dinetatoveringer, kan du gøre det ved at lægge et billede på Instagrammed hashtagget #tussedelærere så vil billedet blive vist her påsiden. Skriv gerne lidt om motiverne og også gerne om dereaktioner, du møder i skolehverdagen.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Jeg er historielærer, så jeg går meget op i, hvad der ligger bagved. Jeg har aldrig fået en negativ reaktion. Men mange nysgerrige spørgsmål fra eleverne. Jeg ved, at jeg er en rollemodel, og mine tatoveringer kan skjules. Men 1/10 af Danmarks befolkning har tatoveringer, og vi lærere skal også vise forskelligheden blandt folk. Det betyder ikke noget for, hvordan jeg underviser, om jeg har blæk eller ej på kroppen«.

»Jeg har selv designet den. Det er mit meditationsmantra; ånd dybt, søg fred. Det er en reminder til mig selv om, at selv om tingene er hårde og besværlige, så kan man lige trække vejret og finde tilbage«.