Voksenspecialundervisning
0   390

Hjernetræning foran computer giver voksne med ADHD ro til at tænke

29-årige Lasse Jenoral Olesen, som har ADHD plus en del andre diagnoser, er blandt de 14 modtagere af kontanthjælp eller sygedagpenge, som Kolding Kommune i foråret gav et tilbud om hjernetræning foran en computerskærm, skriver Jyllands-Posten. Det er første gang i Danmark, at det er lykkedes at gennemføre hjernetræning i forsøget på at få sociale klienter videre i livet. Lasse Jenoral Olesen er sluppet af med sin sociale angst og paranoia og har fået psykisk overskud til at tænke igen. Han er blevet skarp i hovedet og føler ikke længere, at alt er forfærdeligt. Flere af de andre deltagere har også haft gavn af træningen, og nogle har sågar ytret ønske om at komme i arbejde, fortæller kommunens unge- og uddannelseschef Karina Svarre.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.519 andre er allerede tilmeldt