Lærerarbejdspladser
0   874

Se lærerarbejdspladser fra hele landet - vind et weekendophold

Mange lærere fra hele landet har allerede uploadet billeder af det sted, hvor de forbereder deres undervisning. Frem til den 11. oktober kan du nå at være med i lodtrækningen om et weekendophold på et Sinatur-hotel. Nedenfor kan du se de billeder, lærerne har sendt til folkeskolen.dk

"Her er et billede af en gruppe læreres lærerarbejdsplads som er frokostbord, garderobe, forberedelsesplads og opbevaring af diverse undervisningsmaterialer", skriver Mogens Larsen om det billede, han har sendt ind til folkeskolen.dk for at deltage i konkurrencen om et weekendophold på et Sinatur-hotel. Frem til 11. oktober indsamler folkeskolen.dk billeder af lærernes arbejdspladser.

Sådan deltager du

Du kan deltage på to måder. Ved at: 

1. Tage et billede af din arbejdsplads, og uploade det på Instagram med hashtagget #lærerarbejdsplads2013 . Hvis du ikke allerede har en bruger på Instagram, kan du gratis installere app'en på din smartphone. Husk at tjekke, at dine opslag ikke er private - ellers kan vi ikke se dit billede. Det gør du ved at trykke "rediger profil" på din bruger og sikre, at der ved "Opslag er private" står "fra".

2. Maile billedet til folkeskolen@dlf.org, så lægger vi det på Instagram for dig.

Husk at skrive en kort tekst om billedet samt din mailadresse, så vi kan komme i kontakt med dig. Vi trækker lod blandt de indsendte billeder.

Nedenunder kan du se de billeder, som indtil nu er blevet sendt til folkeskolen.dk eller uploadet på Instagram (#lærerarbejdsplads2013). De viser lærerarbejdspladser, som spænder fra et hjørne af klasselokalet til nyindrettede arbejdslokaler og stuegulvet derhjemme. 

Artiklen fortsætter under banneret

Mange lærere kan regne med at skulle forberede sig på skolen, når den nye arbejdstidslov træder i kraft august 2014, og det vil betyde en omvæltning for mange lærere, der lige nu forbereder sig derhjemme.

"Jeg tvivler på, at jeg kan få samme arbejdsro på skolen, så mit kontor vil bestå, men tiden vil nok ikke være til samme brug som nu, desværre", skriver Trine Jakobsen, der har sendt et billede ind af sin hjemmearbejdsplads, hvor hun bedst kan lide at forberede sig.

Andre viser arbejdspladser på skolen, hvor der allerede nu er trængsel om pladsen.

"På vores skole er vi ca. 40 lærere som deles om 3 af disse båse hvor man kan sidde og forbedre sig", skriver Kirstine Sellerup Kjær til billedet af arbejdslokalet på hendes skole.

Hvordan ser det ud på din skole? Send dit billede til os inden d. 11. oktober  (opdateret 17/9 15:39) 

Nb hvis dit billede ikke er synligt, så tjek privatindstillingerne på din instagram-konto. Hvis du ikke vil gøre den offentlig, så send billedet per mail. Ellers er du ikke med i konkurrencen. Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ