Tak for i år

Folkeskolen.dk holder juleferie og ønsker 645.000 læsere en glædelig jul og et godt nytår. Vi er klar igen den 2. januar, og fagbladet Folkeskolen udkommer igen den 10. januar.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

2012 var året, hvor folkeskolen.dk for alvor gik web 2.0 med seks nye faglige netværk og op mod 2000 indlæg i form af blogs, kommentarer og lærer-til-lærer-artikler. Jan Thranes spidse tegneblog-pen har spiddet både den nye læreruddannelse og folkeskolereformen, Brian Degn Mårtensson har taget nogle af de store overvejelser om lærerrollen, inklusion og hele folkeskoledebatten op i sin blog, og en række lærere har under Lærer-til-lærer fortalt helt konkret, hvordan de undervisningsdifferentierer i praksis i matematik, i specialundervisningen, i tysk og så videre. 

Folkeskolen.dk har også været stedet, lærerne har kunnet læse og diskutere Danmarks Lærerforenings udspil til en reform af folkeskolen, og stedet hvor matematiklærere, it-vejledere, dansklærere, musiklærere, idrætslærere og sløjd- og håndarbejdslærere har fået deres eget faglige netværk.

I november gik vi så i luften med et nyt søstersite, Lærerprofession.dk, hvor vi i samarbejde med professionshøjskolerne præsenterer det ypperste fra årets bachelor- og PD-eksaminer til inspiration for både undervisningen i folkeskolen og for andre studerende.

Det læste I i året, der gik

Årets mest populære artikler på folkeskolen.dk har været

•  Eks-lærere bag gratis guide til indre ro •  Inklusion på Ritalin •  Hjerneforsker: Musik er den faglige udviklings fundament •  DLF: Lærerne vil undervise 25 timer om ugen •  Pia Kjærsgaard tabte grebet om 3. klasse

Folkeskolen.dk har ifølge Google Analytics haft godt 1,3 millioner besøg af cirka 645.000 unikke besøgende i 2012. Fagbladet Folkeskolen har haft 193.000 læsere per blad. Bladet udkommer næste gang den 10. januar 2013. Der er sidste deadline for stillingsannoncer til dette blad den 2. januar.

Se udgivelsesplan og deadlines for annoncer og læserbreve her.

Rigtig god jul!