Corona
0   8

Aalborg opfordrer også til coronatest af børnehaveklasseelever

Aalborg Kommune beder alle folkeskoleforældre om at coronateste børnene to gange om ugen, også børnehaveklassebørn, som ellers er undtaget fra sundhedsmyndighedernes anbefalinger. "Jeg har svært ved at se, hvorfor det går ud over børns trivsel, at deres forældre selv skal teste dem. De har jo været udsat for mundbind, vaccination og test de seneste to år", siger formand for Aalborg Lærerforening Karsten Lynge Simonsen til dr.dk Tilføjet 6/12: Aalborg Kommune oplyser, at der vil blive udleveret selvtest til børnehaveklassebørn vil blive i det omfang, kommunen har kapacitet til det.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
797 andre er allerede tilmeldt