Historie
0   2

Virtuel rundvisning på Frederiksborg Slot

Fjernundervisning er efterhånden blevet dagligdag for både lærerne og eleverne på landets skoler. Og nu er også underviserne, som normalt tager imod skoleklasser på Det Nationalhistoriske Museum, klar til at skærmdele og overtage undervisningen med særlige undervisningsforløb. Undervisningsforløbene er målrettet elever på mellemtrinnet og i udskolingen og findes både i fagene historie, dansk, billedkunst og samfundsfag. Klasserne inviteres blandt andet indenfor i den virtuelle udgave af Frederiksborg Slot, hvor de kan udforske forskellige temaer om Danmarkshistorien. Og så er det hele ganske gratis.

Gå på opdagelse:

dnm.dk/virtuelle-udstillinger

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.505 andre er allerede tilmeldt