Debat Lærerstuderendes Landskreds
3   5

Svar fra DLF

Kære Kathrine

Jeg læser dit brev med stor begejstring, da du sætter præcise ord på, hvad et fagforeningsfællesskab betyder, og hvorfor det er vigtigt at være en del af - tak for det. Derfor vil jeg også gerne understrege, at du som medlem af Lærerstuderendes Landskreds (LL) er en del af Danmarks Lærerforening (DLF) og dermed en del af fagforeningsfællesskabet.

LL er en kreds i DLF, hvor der naturligvis tages højde for, at medlemmerne er studerende. Lærerstuderende er først og fremmest studerende - også selv om man har en deltidsbeskæftigelse, som du og dine medstuderende på traineelæreruddannelsen har. Derfor er jeres kreds LL.

Medlemmer af LL, som også har ansættelse, kan i det daglige altid henvende sig til tillidsrepræsentanten på skolen og ligeledes henvende sig til den lokale lærerkreds, som kan hjælpe med spørgsmål, der knytter sig til arbejdet på skolen. Helt på samme måde som de øvrige medlemmer rundtom på skolerne.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi arbejder ved alle overenskomstforhandlingerne på at opnå et resultat, så vi undgår en konflikt. Skulle vi alligevel havne i en lockout her i 2021, vil du og dine medstuderende, som er i fast deltidsbeskæftigelse og medlem af LL og dermed DLF, blive omfattet af vores konfliktberedskab. Det gjorde sig også gældende ved lockouten i 2013.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
465 andre er allerede tilmeldt