Naturfag
0   4

Undervisningsministeren: "Der er forholdsvis lang tid til prøverne"

Vi følger sagen vedrørende prøverne, men der er stadig forholdsvis lang tid til sommer, lyder svaret fra undervisningsministeren på de naturfaglige foreningers forslag om at reducere de normale fire områder i naturfagsprøven til tre i år.

De tre naturfaglige foreninger Biologforbundet, Geografforbundet og Danmarks Fysik og Kemilærerforening har modtaget svar på deres henvendelse om sommerens prøver fra Pernille Rosenkrantz-Theil.

"Ønsket om en afklaring af situationen vedrørende prøverne til sommer er forståelig. Omvendt er der stadig forholdsvis lang tid til sommer, og meget kan nå at ske - både med hensyn til undervisningen i de naturfaglige fag og covid-19-situationen", skriver ministeren.

"Indtil videre følger regeringen og den politiske følgegruppe bestående af alle partier situationen nøje. På et senere tidspunkt, men i god tid inden sommerens prøver, vil det blive vurderet, om der er grund til tiltag i forhold til prøverne".

Brevet med svaret er gengivet på Facebook, hvor en af kommentarne lyder, at "der er forskellige definitioner af god tid…"

Artiklen fortsætter under banneret

Danmarks Fysik og Kemilærerforening skriver, at de nok skal holde fast og minde ministeren om problemerne.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.582 andre er allerede tilmeldt