Tosprogede
0   6

Film om minoritetskvinders frihedskamp

Udlændinge- og Integrationsministeriet ønsker at hjælpe minoritetskvinder, der lever under social kontrol, og tilbyder derfor undervisningsmaterialet »Du har et valg!« Materialet handler om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol og henvender sig til grundskolens 6.-10. klasse. Materialet er produceret i forbindelse med ministeriets nye oplysningskampagne »De modige kvinder«, hvor man vil booste minoritetskvinders kamp for frihed. Kampagnen består af flere forskellige korte videoer med tre kvinder, der på hver sin måde har været udsat for negativ social kontrol.

Se videoerne: facebook.com/modigekvinder

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket Dansk som andetsprog er for alle, som underviser i dansk som andetsprog eller har interesse for undervisning af flersprogede elever og nyankomne.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
929 andre er allerede tilmeldt