Corona
0   5

Kunstmuseum klar til at rykke ud på skolerne

Kunstmuseet Louisiana i Nordsjælland søger 5.- og 6.-klasser, som vil have museet på besøg i en uge - helt gratis.

'Skab det nye sammen' er et projekt, som giver skoler mulighed for at sætte kunst og den kunstneriske proces på skemaet i en hel uge. Her rykker Louisiana ud på skolen og gennemfører fem workshops (fire til eleverne og en til lærerne). Louisianas kunstformidlere udvikler sammen med eleverne desuden en række åbne workshops for skolens øvrige elever. Og det koster ikke en krone.

Målet for museet er styrke kreativ tænkning og pege på den vigtige krydsbestøvning, der kan ske mellem fagene. Samtidig vil museet vise, hvordan kunsten kan danne rammen for nye læringsformer og fællesskaber på skolen.

Musset fortæller, at projektet er udviklet for at imødegå nogle at de problemer, skolerne oplever som følge af at Danmark stadig er ramt af corona. Det kan for eksempel være svært for skolerne at komme til Louisiana. Men projektet kommer også de skoler på Sjælland til gode, der er geografisk afskåret fra at besøge Louisiana af transportmæssige årsager.

Læs mere i ansøgningsskemaet her:

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.772 andre er allerede tilmeldt