Pisa
0   26

Corona udskyder Pisa-undersøgelser

Pisa-undersøgelser gennemføres hver tredje år. Resultaterne fra undersøgelsen i 2018 blev offentliggjort i december, og efter planen skulle næste undersøgelse gennemføres i 2021. Men på grund af corona-pandemien har OECD besluttet at udskyde undersøgelsen til 2022.

Pisa undersøgelsen sammenligner jævnaldrende unge på tværs af skolesystemer i OECD-landene. Siden år 2000 er det sket hver tredje år. Men Corona-pandemien har haft indflydelse på lande over hele verden, og derfor er det nu besluttet at udskyde næste Pisa-undersøgelse med et år, oplyser OECD i en meddelelse til pressen.

"Medlemslandene i OECD har besluttet at udskyde de næste to Pisa-undersøgelser. Studerende vil nu tage test i 2022 og ikke i 2021, og resultaterne vil blive offentliggjort i december 2023. Den efterfølgende Pisa-undersøgelse vil blive offentliggjort i 2026 og ikke i 2025", står der i meddelelsen.

Artiklen fortsætter under banneret

Undersøgelsen i 2022 vil have fokus på matematik. Derudover vil man teste kreativ tænkning.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ