Corona
0   5

Se hvilke eksamener de lærerstuderende må tage på campus

Det er nu afgjort, hvilke eksamener de lærerstuderende får lov til at tage på campus i stedet for online. Se her, hvilke fag det gælder.

Hvis ikke vi får lov til at tage de praksisorienterede eksamener på campus, gør man læreruddannelsen til en andenrangs uddannelse, og undervisningen og eksamenerne vil minde om tørsvømning.

Sådan lød det i sidste uge fra de lærerstuderendes formand og formanden for ledernetværket for læreruddannelsen inden præsentationen af fase 2.

Aftalen om næste fase af genåbningen af samfundet viste sig at indeholde en åbning af 'undervisning og eksamener med krav om fysisk fremmøde" - uden det dog var nærmere defineret, hvilke studerende det drejede sig om.

Men det er nu afgjort, og det viser sig, at der bliver givet grønt lys til en lang række af undervisningsfagene på læreruddannelsen.

Artiklen fortsætter under banneret

Formand for ledernetværket for læreruddannelsen Elsebeth Jensen oplyser til folkeskolen.dk/lærerstuderende, at de studerende, der afslutter håndværk & design, billedkunst, musik, idræt, madkundskab, natur/teknologi, fysik/kemi eller biologi skal tage deres eksamen fysisk på studiet.

For fysik/kemi, håndværk og design, musik og idræt har der allerede i et par uger været åbnet for fysisk undervisning, men fra næste uge gælder det også de øvrige praktiske fag.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
460 andre er allerede tilmeldt