Tysk
0   9

Københavns Universitet opretter master i fremmedsprogsdidaktik

Hvad foregår der i hovedet på elever, når de skriver og læser en tekst, og hvordan kan elevernes sproglige læring kobles til deres kulturelle og indholdsmæssige læring? Det er nogle af de spørgsmål, som en master på Københavns Undervisitet vil forsøge at svare på. Uddannelsen er målrettet sproglærere fra folkeskoler, ungdomsuddannelser, sprogcentre og videregående uddannelser og lægger vægt på samspillet mellem den nyeste forskning og deltagernes erfaring. Uddannelsen består af fire moduler over tre år. Der er start til september.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
975 andre er allerede tilmeldt

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.731 andre er allerede tilmeldt