»Jeg skal falde til ro igen, når jeg har været vred«. Daniel, 4. klasse

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Når jeg først er blevet vred, så har jeg svært ved at falde ned igen. Så kommer der bare flere og flere konflikter. Vi har snakket om, hvad jeg skal gøre for at blive rolig. Jeg ved ikke, hvad det er, der gør det. Men det er rart at snakke om det bagefter«, siger Daniel.

Daniel har haft nogle voldsomme ture i klassen.

»Når jeg blev provokeret, så gik jeg ikke. Så flænsede jeg dem bare. Hoppede på dem«, siger Daniel.

Han føler helt klart, at det er blevet meget bedre at gå i skole, efter at han er begyndt på plan B-samtalerne.

»Vi snakker meget om, hvordan jeg falder til ro igen, når jeg først er blevet sur. Det er helt sikkert blevet meget bedre. Også for de andre. Jeg kommer ikke særlig tit op at slås mere. Og det går også bedre derhjemme«, siger Daniel.

»Du har nogle valgmuligheder nu. Der er ting, du skal ændre, og det gør du. Du har en øvebane her, inden du kommer videre i livet. Og du har virkelig taget fat. Det er super sejt. Det synes jeg virkelig«, siger Morten Fjord.

»Daniel er god til at tænke over, hvad han kan gøre. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan han kan hjælpe sig selv. Og det virker«. |