Skrillingeskolen samarbejder med almenskolerne i Middelfart på skift. Her et billede fra 2017, da det var Lillebæltsskolens tur.

Specialskole vinder handicappris for sit samarbejde med almenskoler

Årets handicappris i Middelfart blev i går overrakt til Skrillingeskolen, skriver fyens.dk. Specialskolens elever med behov for vidtgående specialundervisning samarbejder hvert år med en af Middelfarts almenskoler i anledning af FN’s internationale handicapdag. I år har skolens elever arbejdet sammen med Fjelsted Harndrup Skole om at nedbryde fordomme om handicap. ”Når børnene mødes, bliver alle fordomme nedbrudt, og det gælder begge veje. Vi har fordomme alle sammen, og derfor er det vigtigt, at der bliver skabt venskaber på tværs”, sagde Gitte Reckendorff Nielsen, formand for Danske Handicaporganisationer i Middelfart, da hun overrakte prisen til ansatte og eleverne på Skrillingeskolen.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

 

International handicapdag fører special- og almenelever sammen

Almen skole fejrer handicapdag med innovative og inkluderende projekter

Specialskole vinder to priser for internationalt samarbejde

 

fyens.dk: Fest i Brenderup Aktivitetscenter: Specialskole løber med årets handicappris