Opera Hedeland streamer gratis forestilling tilpasset elever i 0.-6. klasse

Tirsdag den 14. december kl. 9 streamer Opera Hedeland Henry Purcells opera 'The Fairy Queen' i en særudgave tilpasset elever på 0.-6. klassetrin. Forestillingen er gratis og baseret på Shakespeares 'En Skærsommernatsdrøm'. Det er anden gang, at Opera Hedeland laver en digital opera for skoleelever. Idéen opstod under sidste corona-vinter, men blev så stor en succes, at det er blevet en fast del af programmet. Operaen streames via Youtube og Vimeo samt skolemusiktjenesten Charanga den 14. december fra kl. 9 og vil være tilgængelig ugen ud. Links til streamingen kan findes på operahedeland.dk.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Opdateret den 9. kl. 10.40: Premieren for streamingmuligheden er fremrykket til tirsdag i stedet for onsdag i kølvandet på udmeldingen om, at alle elever sendes hjem onsdag den 15. december. 

operahedeland.dk: Opera-streaming fra Gisselfeld Kloster den 15. december 2021

Powered by Labrador CMS