"Vi har ikke fået det antal studerende, vi havde satset på. Det er selvfølgelig ærgerligt, men vi tror på, at det nok skal lykkes at få flere studerende til Helsingør. Vi ved erfaringsmæssigt, at det tager tid at udbrede kendskabet til en ny uddannelse. Vi har fået fire år med støtte til at etablere og udvikle udannelsen, og det bliver vi med", siger Lis Madsen.

Helsingør-satsning har kun tiltrukket 18 studerende i år

Sidste år fik Helsingør sin egen læreruddannelse, som hører ind under Københavns Professionshøjskole, og som optager studerende på de første to år af uddannelsen. I år er der kun blevet optaget 18 lærerstuderende - heraf fem på meritordningen. Målsætningen var at tiltrække 25. Det er ærgerligt, mener institutchef Lis Madsen, men hun slår koldt vand i blodet og satser på, at kendskabet skal uddannelsen først skal udbredes. Det skriver Helsingør Dagblad.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Helsingør Dagblad: Der er plads til flere studerende på læreruddannelse i Helsingør

Powered by Labrador CMS