Erik Christensen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 9. november modtog vi på Østofte Skole i Nørreballe det chokerende budskab om lærer Erik Christensens pludselige død.

Flaget gik på halv. Hele skolen mindedes en elsket lærer, ven og kollegas alt for tidlige bortgang.

Til smukke mindeord, et minuts stilhed og afsyngning af 'Altid frejdig, når du går' samledes vi denne morgen for at mindes et menneske, vi alle holdt af.

Med sin store berøringsflade var Erik kendt, respekteret og afholdt af alle. Han havde den særlige evne, at han var ven med alle. Vi kan ikke forstå, at vi ikke mere skal opleve hans gode humør og hans underfundige og humoristiske indslag i vores hverdag samt hans store engagement i skolen.

Vi har alle mange gode minder, som vil være med til at hjælpe os gennem sorgen og tabet af et meget aktivt og dejligt menneske.

Vore tanker og allerdybeste medfølelse går til Anne, Anders, Søren, Rasmus og Lisbeth, der har mistet deres elskede mand og far.

Æret være Eriks minde!

Kollegerne på Østofte Skole