Tove Dyrman

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vores tapre Tove døde tidligt lørdag morgen den 22. februar efter lang tids sygdom. Hendes død er et stort tab for os alle på Hornum Skole i Aars, og vi sidder tilbage med fornemmelsen af et stort hul blandt os, som bliver svært at fylde ud.

Tove var leder af børnehaveklassen fra august 1973 og har derfor hjulpet talrige børn gennem det første møde med skoleverdenen. Det gjorde hun på sin egen, helt personlige måde, som viste hendes format. Tove var blid og beskyttende, men også den, der stillede helt faste krav til den lille nye elev. Hun omfattede alle sine 'børn' med en omsorg og kærlighed, som de altid vil huske.

Blandt kollegerne var hun kendt for sin ærlighed. Tove var aldrig højtråbende, men vi vidste alle, hvor hun stod. Til den allersidste skoledag, den 14. februar, havde hun evnen til i en diskussion at komme med en tør bemærkning, som på sin egen måde satte tingene på plads eller gav stof til eftertanke.

Tove! Du var mild latter og talende tavshed, silke og stål, hvor fik du styrken fra? Vi vil aldrig glemme dig! - Vore tanker er med Flemming, Jakob og Katrine.

Voksne og børn på Hornum Skole

Powered by Labrador CMS