Ny IT-chef i DLF

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Egentlig kommer det ikke sagen ved, men Torben Lawaetz er uddannet fra Hellerup Seminarium, og han arbejdede som lærer i Hillerød Kommune fra 1980 til 1985.

Derefter blev han edb-tekniker i Frederiksborg Amt, og fra 1989 til 1997 har titlen været IT-koordinator (informationsteknologi). Det betyder, at han har haft ansvaret for informationsteknologiens indførelse i amtets forvaltning for uddannelse, erhverv og kultur. Han skulle sørge for, at planerne blev til virkelighed i forvaltningen, på amtets gymnasier, Social- og Sundhedsskolen, VUC-centre, specialskoler, amtscentral og sygeplejeskole.

Fra den 1. marts er Torben Lawaetz chef for informatikkontoret i DLF's sekretariat i København, hvor han afløser Ivan Pedersen, som er blevet salgschef i det private IT-firma ScanJour.

Han har deltaget i flere tekniske, økonomiske og ledelsesmæssige kurser og seminarer. Blandt andet er han uddannet projektleder.

Powered by Labrador CMS