Annoncer skal betale vejledning

Længe ventet branchevejledning forsøges udgivet med annonceindtægter

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

270.000 kroner mangler man for at kunne udgive branchevejledning 2 om risikomomenter. Derfor er jagten på annoncører nu gået ind for Branchearbejdsmiljørådet for Undervisning og Forskning (BAR U og F). Her har man besluttet, at annoncer kan være løsningen for at få udgivet branchevejledningen hurtigst muligt.

Branchevejledningen beskæftiger sig med faglokalerne, og skolerne mangler vejledningen, når de skal planlægge ombygninger eller nybygninger.

'Den skal ud nu. Hvis vi skal finde pengene på anden måde, vil det tage et års tid, og det kan vi ikke vente på. Skolerne savner den allerede', fortæller formand for BAR U og F, Henrik Billehøj.

Hvis det lykkes at skaffe annoncører, vil branchevejledningen være klar omkring sommerferien. Teksten til vejledningen er færdig. Annoncerne vil blive anbragt samlet i en blok i den over 140 sider store vejledning.

Hvis det mislykkes at finde rigelig med annoncører, vil vejledningen komme ud i en Net-version, men i BAR U og F håber man ikke på, at det bliver nødvendigt, da vejledningen ikke er Net-egnet, fordi den er så omfangsrig.

Branchevejledningen skal ud i ti eksemplarer til hver skole, så den blandt andet kan ligge i alle faglokaler.

hela