Ane Espersen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Onsdag morgen den 7. februar modtog vi med sorg meddelelsen om Anes alt for tidlige død. Ane havde været syg siden maj sidste år, og desværre tabte hun kampen.

Siden 1987 var Ane ansat som lærer på Vonsild Sogneskole. Hun var et varmt menneske, der altid var klar til at hjælpe andre. Med hendes ihærdighed, viljestyrke og engagement var hun en person, man altid kunne regne med. Hun var altid meget velforberedt, både når det gjaldt undervisning, og når det gjaldt andre opgaver, hun havde påtaget sig. Livet var ikke altid nemt for Ane, men trods de svære odds lykkedes det alligevel for hende at skabe et hjem med hygge og varme. Et hjem, hvor mange gerne kom.

Hun brændte for matematikken, hvilket eleverne nød godt af, da hun hele tiden holdt sig ajour med faget. Hun deltog mange somre på matematikkursus på Brandbjerg Højskole, og til elevernes glæde skulle de straks prøve alt det nye, hun lærte. Ane var et kreativt menneske, der også underviste i håndarbejde. Meget af hendes fritid gik med at læse bøger og sy patchwork, nogle interesser, vi gerne delte med hende. Desuden nød hun at rejse i sine ferier.

Vi har nogle gode minder om Ane og vil savne hende meget.

Vores tanker går til Anes familie.

På vegne af personalet på Vonsild Sogneskole

Dorte Jensen, Ragnhild Kirkemann, Lone Friis

og Bente Niemann