Debat

Plukkede citater fra debatskabende oplæg

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære C.C. Rasmussen.

Tak for din tætte opfølgning på mit oplæg på Biblioteksforeningens møde, hvor jeg var bedt om at komme med et debatskabende oplæg (Folkeskolen nummer 7, redaktionen). Det er åbenbart lykkedes. Jeg var vist rigtig i hopla i den debat. Derfor ser plukkede citater altid meget skarpe og konfronterende ud.

Hvis du genhører mit indlæg, vil du forhåbentlig kunne fornemme den humoristiske tilgang, som for eksempel lå i udtrykket »gå hjem og fusioner«.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Mit hovedbudskab synes jeg dog står meget klart, nemlig at vi skal samarbejde så meget som muligt, der hvor det giver mening, kvalitet og rationale. Det hovedbudskab vil jeg gerne stå ved. Jeg vil også gerne stå ved, at vi skal udnytte de kommunale institutioner og deres samarbejde bedst muligt. Det gælder både samlinger, abonnementer med videre og personalets ekspertise. Men stadig kun der, hvor det giver mening, kvalitet og rationale.

Kraftig debat om folke- og skolebiblioteker